Programma 2017/2018

Repertoire seizoen 2017/2018

We zingen een gevarieerd repertoire van klassiek tot licht. We werken vaak samen met instrumentalisten volgens een bepaald thema. Momenteel werken we aan een programma wat we samen uitvoeren met het Gemengd Dameskoor, medio 2018.

Om een indruk te krijgen van ons programma, hieronder onze eerstvolgende optredens. Bekijk hier het overzicht van al onze eerdere optredens.

“Nobody is an island”

No man is an Island is een gedicht van John Donne, die leefde in de 17e eeuw. Zie: https://web.cs.dal.ca/~johnston/poetry/island.html

In het programma van dit seizoen zingen we muziek waarin we de verbinding van mensen willen benadrukken. Daarbij zoeken we de samenwerking met het Syrische Vluchtelingenkoor New Life en het Oost-Europese muziekgezelschap Limonchiki.

http://www.cobiennieuwpoort.nl/zangcoach-syrisch-vluchtelingenkoor-new-life

Zing je mee?

Als je het leuk vindt om kennis te maken met deze mooie stukken, zing dan met ons mee! Meld je aan voor het hele seizoen of kom eens langs bij onze open repetities op woensdag 4 oktober of woensdag 11 oktober. Wie weet tot gauw!

Meer weten over Femmes Majeures?

Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of door onderstaand contactformulier in te sturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons!
Femmes Majeures op Facebook