Programma 2018/2019

Repertoire seizoen 2018/2019

We zingen een gevarieerd repertoire van klassiek tot licht. We werken vaak samen met instrumentalisten volgens een bepaald thema. Momenteel werken we aan een programma wat we samen uitvoeren met het Vocaal Ensemble Blue Monday Singers, 11 november 2018.

Om een indruk te krijgen van ons programma, hieronder onze eerstvolgende optredens. Bekijk hier het overzicht van al onze eerdere optredens.

 

Femmes Majeures & Blue Monday Singers

11 november @ 15:00 - 17:00

Femmes Majeures geeft samen met het Vocaal Ensemble Blue Monday Singers op 11 november a.s. om 15.00 een concert in het Witte kerkje van Haren. Samen zingen we een divers repertoire variërend van William Byrd tot Schubert en van Harold Arlon tot Anne Lister.

Een deel van het programma is repertoire voor een concert later in het seizoen met de titel: Hope is the thing with feathers naar het beroemde gedicht van Emily Dickinson

 

 

Zingt u mee?

Als u het leuk vindt om kennis te maken met deze mooie stukken, zing dan met ons mee! Meld u aan voor het hele seizoen of kom eens langs bij onze open repetities. Wie weet tot gauw!

Meer weten over Femmes Majeures?

Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of door onderstaand contactformulier in te sturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons!

Femmes Majeures op Facebook

Facebook Pagelike Widget

[envira-gallery id="275"]