Programma 2020

Femmes Majeures brengt programma “Muziek als schuilplaats”

Vrouwenkoor Femmes Majeures geeft op zondag 8 maart in het kader van 75 jaar bevrijding een programma in woord, beeld en klank met muziek uit tijden van onderdrukking en bevrijding. Er worden onder andere liederen gezongen van Ilse Weber, zij was verpleegster in Theresienstadt, waar ze, ondanks de verschrikkelijke omstandigheden achter de façade, gedichten schreef en liederen componeerde welke troost boden aan de kinderen die ze verpleegde en aan haarzelf.

Ilse Weber heeft de oorlog niet overleefd, maar de liederen zijn door haar vader teruggevonden en bewaard gebleven. We luisteren naar de inspirerende teksten van mensen in wiens leven muziek een grote rol speelde en speelt in tijden van onderdrukking en ontmenselijking.

Met medewerking van Kinderkoor Kielzog uit Hoogezand onder leiding van Wim van de Laar, Stichting Inlia, pianist Cangyang Park en gids Paulien Ex. Samen met bewoners van Stichting Inlia die in Nederland een veilig heenkomen zoeken, zingen we tot slot een lied over vrede en hoop.

Aanvang 15.00 uur. Kaartjes  à € 10,00 te koop via het onderstaande formulier of bij de ingang van de Synagoge.

Reservering tickets concert 8 maart
Met dit formulier reserveert u kaartjes voor het concert van zondag maart. Zodra u gereserveerd heeft, krijgt u per mail een bevestiging. U kunt de kaartjes bij de ingang van de Synagoge ophalen en betalen.
Flyer optreden 8 maart 2020 Synagoge
Foto vaAn repetitie met vrouwen van stichting Inlia

Repetitie Femmes Majeures met de vrouwen van stichting Inlia

Najaar 2020: de Misa Criolla van Ariel Ramírez

In het najaar van 2020 brengen we de Misa Criolla van Ariel Ramirez, samen met het ensemble Caminante. Meer informatie over datum en plaats volgen. Lijkt het je leuk om mee te zingen met dit project? Meld je dan aan via het contactformulier.